اعضای کاریار روز جهانی داوطلب را جشن گرفتند
۷ دی، ۱۴۰۱
مهارت‌آموزان سومین دوره برنامه‌نویسی مقدماتی و تفکر الگوریتمی کاریار پروژه‌های پایانی خود را ارائه دادند.
۷ دی، ۱۴۰۱
مصاحبه با امید غلامی، مهارت‌آموز دوره‌ی پایتون پیشرفته

امید غلامی از مهارت‌آموزان موفق دوره‌ی پایتون پیشرفته‌ی کاریار است. او در سال ۷۷ به دنیا آمده، در دانشگاه رشته‌ی ریاضیات و کاربردها را خوانده و برای ادامه‌ی مسیر، برنامه‌نویسی را انتخاب کرده است. امید در این گفت‌وگو درباره‌ی راهی که آمده و اهدافی که برای رسیدن به‌شان برنامه‌ریزی کرده، برایمان می‌گوید.

 

امیدجان لطفا خودت را معرفی کن تا خواننده‌های مجله کاریار با تو بیشتر آشنا بشوند.

من امید غلامی هستم، متولد ۶ دی ۱۳۷۷. حدودا تا قبل از عید در رشته‌ی ریاضیات و کاربردها از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین، فارغ‌التحصیل می‌شوم و بعد از آن قصد دارم برای ارشد علوم کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و علم داده بخوانم.

از کودکی به تکنولوژی و چیزهای مربوط به آن علاقه‌مند بودم و اکثر اوقات فراغتم پشت کامپیوتر سپری می‌شد. با برنامه‌نویسی به‌صورت تخصصی در دانشگاه و با واحدهایی که گذراندم آشنا شدم و علاقه‌ی زیادی به آن پیدا کردم. دوست دارم همین مسیر و علاقه‌ام را هم در آینده دنبال کنم و به اهدافم دست پیدا کنم.

 

کمی از تجربه‌ات از شرکت در دوره‌های کاریار و دستاوردهایی که برایت داشته به ما بگو.

اولین دوره‌ای که من در کاریار گذراندم، دوره‌ی پایتون پیشرفته بود؛ چون آشنایی قبلی با این زبان داشتم می‌خواستم چالش بهتری برایم رقم بخورد. من این دوره را در کمترین زمانی که مدنظر خودم بود تمام کردم. اولش خیلی برایم سخت بود؛ چون تجربه‌ی چنین چالشی را نداشتم اما به‌مرور به کمک مربی حل تمرین توانستم دوره را با موفقیت پشت سر بگذارم.

از دستاوردها هم بخواهم بگویم، من دو مصاحبه با شرکت‌های بزرگی مانند اسنپ و توسن داشتم که تجربه‌های به‌شدت خوبی برایم بودند و به‌شدت به من اعتمادبه‌نفس و نیرویی برای ادامه‌ی راه دادند. اگرچه در مصاحبه اسنپ قبول نشدم اما شرکت توسن من را قبول کرد. اما درنهایت به‌خاطر شرایط تحصیلی‌ام و… مایل نبودم در حال حاضر مشغول به کار بشوم.

 

شما در این مسیر آموزشی با چه چالشی بیش از همه مواجه بودی؟

 

در مسیر آموزش من چون واحدهای دانشگاهیم زیاد و دشوار بودند، در ابتدا به خاطر امتحانات دانشگاهی فشاری را تحمل می‌کردم و چون همین چالش self study هم با آن هم‌زمان شده بود، کار را برایم دشوارتر کرده بود. اما با سپری شدن زمان بسیار مسلط شدم و تمرین‌های سایت کوئرا را یکی‌یکی پشت سر گذاشتم؛ در این مسیر بیشترین کسی هم که به من کمک می‌کرد مربی حل تمرینم بود و هرموقع ناامید می‌شدم با راهنمایی کردن به من کلی انرژی برای ادامه مسیر می‌داد.

 

آیا فکر می‌کنی کاریار بتواند علاوه بر آنچه که تا به حال به مهارت‌آموزان ارائه داده، کمکی به شما و سایر مهارت‌آموزان در مسیر اشتغال بکند؟

از نظر من کاریار در هدفی که دارد، خیلی پیگیر و پرتلاش است و دائما با مهارت‌آموزانش ارتباط نزدیک برقرار می‌کند تا آن‌ها را به محیط کار و ارتباطات کاری نزدیک‌تر بکند، درواقع اگر کسی مهارت و شرایطش را داشته باشد و کمی به قول معروف زرنگ باشد زود می‌تواند در شرکت‌های بزرگ شروع به کار کند. اما خب در آینده اگر کاریار با شرکت‌های خارجی هم ارتباط داشته باشد، می‌تواند درآمد دلاری برای مهارت‌آموزاش فراهم کند گرچه باید تا همین الان هم به کل افراد مجموعه کاریار خسته نباشید گفت که باعث این اتفاقات مهم شده‌اند.

 

اگر بخواهی یکی از مهمترین آروزهایت در زمینه حرفه‌ای و شغلی را به ما بگویی، آن چیست؟

ترجیح می‌دهم به جای واژه آرزو، از واژه «هدف» استفاده کنم. من اواخر اردیبهشت‌ماه کنکور ارشد دارم و می‌خواهم بهترین نتیجه ممکن را بگیرم و دوباره در یک دانشگاه دولتی خوب تحصیل کنم. پس از آن با گذر زمان می‌خواهم در مسیر شغلی خودم که برنامه‌نویسی باشد یک فرد باتجربه و مهم بشوم که هر شرکتی به چنین نیرویی نیاز داشته باشد. اگر هم شرایط طوری پیش برود که بتوانم به‌طور فریلسنر پروژه‌های مختلف از خارج کشور بگیرم و درآمد دلاری داشته باشم سال‌های آینده بسیار شگفت‌انگیز خواهند بود و حتما به تمام چیزهایی که برای به دست آوردن آن‌ها نقشه کشیده‌ام، دست پیدا خواهم کرد.

آذر ۱۵, ۱۴۰۰
 

همچنین بخوانید:

کپی رایت 2021  © کاریار _ تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است