مؤسسه کاریار برگزار می‌کند: کارگاه آموزشی آشنایی با پایگاه داده
۷ دی، ۱۴۰۱
مصاحبه با امید غلامی، مهارت‌آموز دوره‌ی پایتون پیشرفته
۷ دی، ۱۴۰۱
اعضای کاریار روز جهانی داوطلب را جشن گرفتند

روز جهانی داوطلب، بهانه‌ای برای کاریار بود که جشنی تدارک ببیند و برای اولین بار اعضای داوطلب خود را دور هم جمع کند. این جشن صمیمانه، بعدازظهر ۱۴ آذرماه ۱۴۰۰ در خانه کارمان با حضور تیم اجرایی، مشاوران هیئت مدیره، مشاوران، منتورها، مربیان حل تمرین و تعدادی از فارغ‌التحصیلان کاریار برگزار شد.

تا به امروز بخش بزرگی از فعالیت‌های کاریار به پشتوانه و حمایت داوطلبان دغدغه‌مند انجام گرفته است؛ مدیران کسب‌وکارهای مرتبط با اکوسیستم استارتاپی که به‌عنوان منتور و داوطلبانه کاریار را همراهی می‌کنند، دانشجویان رشته‌های برق و کامپیوتر از دانشگاه‌های معتبر که داوطلب شده‌اند مربیان حل تمرین مهارت‌آموزان باشند و اساتید و مشاورانی که همواره راهنما و کمک‌حال این مجموعه بوده‌اند. از ابتدای شکل‌گیری کاریار و به علت شیوع کرونا، این فرصت فراهم نشده بود تا این افراد در یک مکان کنار هم جمع شوند، اما با آرام شدن وضعیت پاندمی در آذرماه، کاریار تصمیم گرفت در روز جهانی داوطلب، یک مهمانی برگزار کند تا از همراهان خود تقدیر کند.

جشن داوطلبان کاریار از بخش‌های متنوعی تشکیل شده بود. برای شروع، یک بازی طراحی شده بود تا داوطلبان، همدیگر را بیشتر بشناسند. در این بازی جذاب، افراد در گروه‌های مختلف دور یک میز جمع شدند و خودشان را معرفی کردند، از دلیل پیوستن‌شان به کاریار گفتند، اوریگامی درست کردند و تصورشان از کاریارِ پنج سال آینده را به اشتراک گذاشتند.

در بخش دوم جشن، هیئت مدیره و مدیران اجرایی کاریار برای مهمانان سخنرانی کردند و گزارش‌هایی ارائه دادند. ابتدا، دکتر محمدحسین بنی‌اسدی، رئیس هیئت مدیره، درباره‌ی روزهای آغازین کاریار و دغدغه‌هایی که منجر به تشکیل این موسسه شد و مسیری که طی شده بود، سخنرانی کرد و از تمام همراهان کاریار تشکر و برای همگی آرزوی موفقیت کرد.

سپس نوبت به ارائه گزارشی از دستاوردهای کاریار در یک سال گذشته رسید و زهرا عمرانی، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره، آمارهایی به اشتراک گذاشت؛ از جمله اینکه تا به امروز ۱۴۰ مهارت‌آموز در دوره‌های آموزشی کاریار شرکت کرده‌اند، ۳۰ دوره آموزشی به برگزار شده، ۱۸ کارگاه آموزشی متنوع و ضروری برگزار شده است و خوشبختانه ۹۵ درصد از فارغ‌التحصیلان کاریار به بازار کار راه پیدا کرده‌اند. همچنین وحید ترابی، منتور و مدیر توسعه محصول در کاریار،‌ گزارش‌های نویدبخشی ارائه داد. او ابتدا از فرایند شکل‌گیری تیم تولید محصول کاریار و از اینکه اعضای این تیم را مهارت‌آموزان سابق کاریار تشکیل داده‌اند، گفت و سپس محصولات این تیم (سایت، LMS، مدیریت پروفایل مهارت‌آموزان و …) را برشمرد.

در بخش بعدی جشن، غزل دستوری، مدیر آموزش، از راه‌اندازی باشگاه فارغ‌التحصیلان کاریار خبر داد. او حضور در رویدادهای تخصصی سالیانه، دریافت معرفی‌نامه از کاریار، برخورداری از آموزش‌های ویژه، معرفی به پروژه‌های درآمدزا و… را از مزایای عضویت در این باشگاه دانست و شرایط عضویت را برشمرد. در ادامه، برنا براهیمی، نماینده مربیان حل تمرین گروه برنامه‌نویسی، دکتر آرزو کشاورز، مشاور و نماینده‌ی منتورها و هما فکری، نماینده مربیان حل تمرین گروه طراحی وب، نیز دقایقی برای مهمانان درباره‌ی تجربه‌شان از همکاری با کاریار صحبت کردند.

پس از سخنرانی‌ها، نوبت به تقدیر از دو کارفرمایی رسید که برای مهارت‌آموزان کاریار فرصت کاری فراهم کرده بودند و از پوریا عالمی، کارآفرین و مدیرعامل آی‌قصه، و محمدرضاکرمانشاه، مشاور، تقدیر شد. در پایان فیروزه صابر، عضو هیئت مدیره، چنددقیقه‌ای از تجربه‌ی همکاری با کاریار، کار داوطلبانه و اهمیت نقش داوطلبان در پیشرفت کاریار گفت.

جشن داوطلبان کاریار پس از گپ و گفت‌ها، گرفتن عکس‌های یادگاری و پذیرایی پایان یافت. کاریار امیدوار است بتواند اعضای خود را به‌زودی و به بهانه‌ی دیگری در کنار یکدیگر ببیند.

آذر ۱۴, ۱۴۰۰

همچنین بخوانید:

کپی رایت 2021  © کاریار _ تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است