مدت زمان مطالعه: ۳ دقیقه

سهند جان لطفا خودت را معرفی کن خواننده های مجله کاریار با تو بیشتر آشنا بشوند:

من به تازگی ۲۳ ساله شده ام و ساکن ارومیه هستم و در دانشگاه پیام نور دانشجوی مهندسی کامپیوتر هستم و در یک کلینیک دندان پزشکی هم به صورت تمام وقت کار می کنم. 

کمی از تجربه ات از شرکت در دوره های کاریار و دستاوردهایی که برایت داشته به ما بگو؟

من این مدت تجربه بسیار خوبی از شرکت در این دوره ها داشتم. از ابتدا که دوره ها را شروع می کردم واقعا فکر نمی کردم که دوره ها اینقدر برنامه ریزی شده شده باشد و افرادی تا این اندازه حرفه ای دوره ها را هدایت کنند.اما بعد از دیدن اعضای تیم و دیدن وبسایت واقعا خوشحال شدم که زیر نظر چنین تیمی آموزش می بینم و واقعا خوشحالم هستم که من موفق شدم که در این دوره ها باشم و برای خودم این را یک شانس و فرصت بزرگ می بینم.شرکت در این دوره ها هم برایم دستاوردهای زیادی داشته، بزرگترین دستاورد هدایت من برای ورود به دنیای کار برنامه نویسی و آشنا شدن با گزینه های پیش رویم است.من قبل از این هم به صورت خودآموز سعی می کردم در برنامه نویسی آموزش ببینم، اما چشم انداز روشنی نداشتم. اما کاریار و منتورها خیلی من را آگاه کردند و دیدم نسبت به قبل خیلی بازتر شده است.درباره موضوعات به ما اطلاعات و سرنخ هایی داده می شود که اگر در باره آنها تحقیق کنیم هر کدام می تواند زمینه یک کار باشد و برای ما خیلی راهگشا است. همچنین من از طریق کاریار با سایت کورسرا آشنا شدم که خیلی از دوره های آن که به صورت رایگان برگزار می شود، خیلی لذت بردم و دارم از آموزش های آن استفاده می کنم.

شما در این مسیر آموزشی با چه چالشی بیش از همه مواجه بودی؟

بیشترین چالش و سختی من مدیریت زمان بود، خصوصا اول دوره که شروع شد چون مادرم هم به کرونا مبتلا شد، همه چیز خیلی پیچیده بود و تحت فشار زیادی بودم و از تمرین ها عقب می ماندم و کلاس ها گاهی با کارم تداخل داشت.اما در کل سعی کردم با مدیریت زمان دوره را تمام کنم.

شما به تازگی در مسابقه حل مسله و تفکر الگوریتمی که کاریار برگزار کرد، نفر اول شدی، درباره این مسابقه بگو.

با شرکت در این رقابت بیشتر با تفکر الگوریتمی آشنا شدم و اطلاعات زیادی در زمینه ارز دیجیتال کسب کردم و یک چندساعتی واقعا حس کردم دارم از مغزم استفاده می کنم که خیلی برایم هیجان انگیز و جالب بود.

سهند جان وضعیت کاری برای برنامه نویسی در شهر شما چگونه است و شما چه مسیری را برای خودت در آینده ترسیم کردی؟

در ارومیه برای برنامه نویسی یک امکانات و موقعیت هایی وجود دارد اما نسبت به شهرهای بزرگتر مثل تبریز و تهران، موقعیت ها واقعا کمتر است.البته من از قبل که برنامه نویسی را انتخاب کنم می دانستم که این رشته به من این امکان را می دهد که جدا از زمان و مکان مشخص بتوانم کار کنم و در صحبت هایی که با منتورم هم داشتم دارم سعی می کنم بتوانم در آینده پروژه هایی را چه داخلی و چه بین المللی بگیرم که از راه دور بتوانم آنها را انجام بدهم.

جدا از کار و درس در اوقات فراغتت چه کارهایی دوست داری انجام بدهی؟

من جمعه هایی که تعطیل هستم کوهنوردی می کنم و به ورزش علاقه مندم و رفت و آمدم برای سر کار و در شهر با دوچرخه است و گاهی به بدنسازی می روم.به رقص آذربایجانی علاقه مندم و گاهی می رقصم. موسیقی خیلی دوست دارم و زیاد به موسیقی گوش می دهم. کتاب می خوانم و سعی می کنم به صورت خودآموز زبان انگلیسی یاد بگیرم.اگر هم وقت کنم هفته ای یک فیلم می بینم.