نرگس بنی اسدی / مشاور هیات مدیره
۴ دی، ۱۴۰۱
مصاحبه با احسان آقازاده، مربی حل تمرین
۴ دی، ۱۴۰۱
روایت علی قاسم‌خانی راهنمای کاریار، درباره‌ی اهمیت مهارت‎های نرم در اشتغال

مدت زمان مطالعه ۲ دقیقه

علی قاسم‌خانی کارشناسی‌ارشد EMBA دارد و بیش از ۵ سال است که در شرکت اسنپ مشغول به کار می‌باشد. او در حال حاضر، مدیر ارشد منابع انسانی اسنپ است و به عنوان راهنما نیز با کاریار همکاری می‎کند.   

آقای قاسم‌خانی با توجه به مشغله‌های زیادی که شما دارید، انگیزه شما از پیوستن به کاریار و حمایت از مهارت‌آموزها چیست؟

هر انسانی در زندگی، اهداف شخصی‎ای دارد و در راستای آن‌ها فعالیت‌هایی را انجام می‌دهد. باورم این است که علاوه براین اهداف، به عنوان یک انسان مسئولیت اجتماعی نیز دارم و در مقابل جامعه خودم مسئول هستم. نه فقط من، بلکه همه‌ی ما در جامعه در مقابل دیگران مسئولیت‌هایی داریم و من هم از این قاعده مستثنی نیستم و دوست دارم بتوانم، دینی را که نسبت به جامعه دارم، ادا کنم. بنابراین با توجه به شناختی که از کاریار دارم، این موسسه را جای مناسبی دیدم که این مسئولیت اجتماعی را ایفا کنم و در حال حاضر بسیار خوشحالم که جزئی از خانواده کاریار هستم. 

کمی از تجربه‌ی همکاری خود با کاریار و ارتباطی که با مهارت‌آموزها در چند ماه گذشته داشتید به ما بگویید؟

من به واسطه‌ی کاریار با افراد زیادی که با این استارت‌آپ همکاری می‌کنند، آشنا شدم که اتفاق بسیار خوبی برای من بوده و از آن‌ها چیزهای خیلی زیادی یاد گرفتم. این مشارکت به من انگیزه، انرژی و حس خوبی انتقال می‎دهد. از طرف دیگر، نوع ارتباط با مهارت‌آموزها بسیار سازنده و موثر است و دیدن این‌که آن‌ها برای اهداف خود تلاش می‌کنند و من هم سهمی در کمک به حرکت در این مسیر دارم، احساس مثبت و خوبی برایم ایجاد می‌کند. در زمانه‌ای که همه‌ی ما درگیر مشغله‎های شخصی خودمان هستیم، تجربه همکاری با کاریار، احساس خوب و خالصی در زندگی‌ام ایجاد کرده‌است. مهارت‌آموزها هم بسیار پرانرژی و با انگیزه هستند و دیدن انگیزه و انرژی آن‌ها، من را نیز تحت تاثیر قرار داده است و انگیزه‌ی بیشتری برای ادامه مسیر برایم ایجاد کرده‌است. 

با توجه به اینکه شما در کسب‌و‌کاری مشغول به کار هستید که بستر اصلی آن موبایل اپ است، آینده کاری برنامه‌نویسی در کشور را چطور ارزیابی می‌کنید؟

برای ارزیابی آینده‌کاری برنامه‌نویسی در کشورمان با چند مثال ساده متوجه می‌شویم که میل برای رفتن به سمت تکنولوژی و رقابت در این زمینه زیاد شده است. خیلی از کارهایی که در گذشته به صورت سنتی انجام می‌شد، در حال حاضر بر بستر تکنولوژی و بر اساس اینترنت انجام می‌شود مثل خریدهای آنلاین، تاکسی‌های اینترنتی، حمل و نقل داخلی، خرید بلیط هواپیما و اتوبوس، خشکشویی آنلاین و…. بنابراین استفاده از تکنولوژی در کسب‌ و‌ کار، امروزه گریزناپذیر است و خیلی از کسب‌ و‌ کارها به استفاده از تکنولوژی روی آورده‌اند یا در برنامه‌های‌شان این نکته لحاظ شده است که این کار را انجام بدهند، که در صحنه رقابت باقی بمانند. به‌عبارت‌دیگر تقاضای بازار برای برنامه‌نویسی و رقابت برای جذب نیروهای کاری برنامه‌نویس زیاد شده است و بیشتر هم خواهد‌شد. جای خوشحالی است که کاریار در این مسیر قدم برداشته است و این رخداد فرصتی دوسویه خواهد بود، هم برای مهارت‌آموزهای کاریار و هم کارفرمایانی که در حوزه تکنولوژی قرار است از این نیروها استفاده کنند.

 با توجه به اینکه شما مدیر منابع انسانی در یک کسب‌و‌کار موفق هستید، از مواردی بگویید که مهارت‌آموزهای کاریار باید در کنار تخصص‌های حرفه‌ای در خود تقویت کنند؟

بحث تقویت مهارت‌های‌ نرم کنار مهارت‌های تخصصی بسیار اهمیت دارد و بسیار خوشحالم که کاریار از این موضوع غافل نیست. همان‌طور که از اسم مهارت‎های‌ نرم مشخص است، این مهارت‌ها در کنار مهارت‎های تخصصی قرار می‌گیرد و اهمیت کمتری نیز ندارند. مهارت‎های نرم، شامل مهارت‎هایی چون مهارت‎های ارتباطی، کارگروهی، مسئولیت‌پذیری در محیط‌های کاری، مدیریت زمان و قدرت مذاکره و خیلی از موارد دیگر است که به فرد کمک می‏کند که در مسیر شغلی و حتی زندگی شخصی موفق‌تر عمل کند.

بهمن ۴, ۱۳۹۹

همچنین بخوانید:

کپی رایت 2021  © کاریار _ تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است