روز ۴ تیر ماه، نشست فصلی منتورهای کاریار با حضور تیم اجرایی و ۱۲ نفر از منتورهای کاریار، و با موضوع “اینترنت غیر متمرکز نسل سوم به طور آنلاین برگزار شد.
در ابتدای نشست، غزل دستوری، مدیر آموزش کاریار گزارشی از فرایند هفته پذیرش و مهارتآموزانی که در دورهی جدید ثبت نام شدهاند ارائه داد و مروری بر عملکرد کاریار در سه ماه بهار ۱۴۰۱ داشت؛ غزل دربارهی تقویم آموزشی تابستان پیش رو و برنامهریزی برای هماهنگی جلسات مشاوره منتورها و مهارتآموزان توضیحاتی ارائه داد.
پس از آن علی خدایی، مدیر محصول گوگل و منتور کاریار به معرفی نسل سوم اینترنت پرداخت. علی با مرور بر خلاصهای از تاریخچهی اینترنت از نسل اول تا سوم، تحولات و ویژگیهای هر نسل از اینترنت را بررسی کرد و دربارهی مفهوم اینترنت غیرمتمرکز توضیح داد. علی از فواید اینترنت نسل سوم به Ownership (مالکیت و داشتن حسابهای کاربری)، داشتن حریم خصوصی، امنیت کاربر، فرصت ایجاد پروژههای جدید و تصمیمگیریهای مشارکتی برای وضع قوانین اشاره کرد و همچنین از ریسکهای اینترنت نسل سوم غیرمتمرکز وجود هرج و مرج در سیستم و سخت بودن توسعهی این نسل از اینترنت را برشمرد و گفت: “از جمله انتقاداتی که به این نسل از اینترنت میشود این است که برخلاف اسمش چندان غیرمتمرکز نبوده است”.
در بخش پایانی این نشست که به پرسش و پاسخ اختصاص داشت، تمامی اعضای حاضر در جلسه به بررسی تحولات اینترنت نسل سوم پرداختند و دربارهای این فناوری و همچنین فناوریهای دیگر از جمله بلاک چین، نرمافزارهای متن باز، واقعیت مجازی و اینترنت اشیا، نقطه نظرات خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند.
کپی رایت 2021 © کاریار _ تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است