احتمالا این روزها اسم «پادکست» زیاد به گوش شما خورده است و یا مخاطب پروپاقرص یکی، دو پادکست هستید. اگر هم با پادکست ها آشنا نیستید، اصلا نگران نباشید. در ادامه با پادکست به عنوان یک رسانه جدید آشنا میشوید و دو پادکست خوب به شما معرفی میشود.
پادکست یک رسانه شنیداری مثل رادیو است که از طریق اینترنت قابل دسترسی میباشد. اما پادکستها را فقط سازمانهای رسانهای بزرگ تولید نمی کنند، بلکه هر کسی در هر جای جهان میتواند پادکستی بسازد و آن را در اختیار همه قرار بدهد. بنابراین شما الان با یک جستجوی ساده در گوگل میتوانید به هزاران پادکست در موضوعات و زبانهای مختلف دسترسی پیدا کنید. پادکست گوش دادن مزیتهای زیادی دارد. مثلا وقت هایی که امکان مطالعه ندارید، در حال پیادهروی یا رانندگی هستید و یا در اتوبوس و مترو در مسیر رفتن به جایی هستید، میتوانید به محتوای مورد علاقه خود گوش بدهید و از وقتهای تلف شده خود استفاده بهینه ببرید. محتوای پادکستها آنقدر متنوع است که در هر موضوعی میتوان پادکستهای خوبی برای گوش دادن پیدا کنید و به محتواهای آموزنده و یا سرگرم کننده زیادی دسترسی پیدا کنید. ساز و کار پادکستها به این صورت است که هر کسی که پادکستی تولید میکند، آن را بر روی اپلیکشنهای پادگیر قرار میدهد تا دیگران در هرجای جهان بتوانند مخاطب آن باشند.
برای دسترسی به پادکستها میتوانید اپلیکیشن هایی چون Cast box، Podcast addict، Overcast، Pocket Casts، Spotify را دانلود کنید. اپلیکیشنهای ایرانیای چون ناملیک، شنوتو و پادینه هم مشخصا برای دسترسی به پادکستهای فارسی ایجاده شدهاند که از بازار قابل دانلود هستند.