گردآورنده: اسلون کراسلی
نویسندگان: گری اشتینگارت، جویس کارول اوتس، جاناتان ایمس، لی چایلد، جاناتان سفرنفوئر، جاشوا فریس، بیلی کالینز، اسلون کراسلی، روکسان گی، والریا لوئیزلی، الن مابانکو، ایمی مان و جاناتان کولتون
مترجم: کیوان سررشته
با نگاهی کوتاه به داستانهای ادبی معاصر به سادگی درمییابیم که در میان روابط عاطفی و احساسی و داستانهایی که به روایت فراز و نشیبهای یک زندگی میپردازند، جای «کار» و «فرهنگ کاری» تا چه حد خالیست. حال آنکه اغلب ما ساعات زیادی از زندگیمان را برای شغلمان صرف میکنیم.
در دنیای امروز بیشتر از هر زمان دیگر مرز میان زندگی شخصی و کارمان کمرنگ شده است و پس از همهگیری کرونا، این خط حتی کمرنگتر از پیش شد. کتاب اتاق کار، از دل همین دغدغهها بیرون آمده و در قالب ۱۱ جستار کوتاه، به تلاش برای بازنمایی فضای کار مدرن میپردازد. همانطور که پشت جلد کتاب میخوانیم:
«کتاب اتاق کار در ۱۱ روایت از ژانرهای گوناگون، جهانهای مختلفی را بازنمایی میکند و تاثیر محیط کار، روابط کاری و نقش شغلی که انتخاب میکنیم بر «آدمی که میشویم» را یادمان میاندازد. فضای کار همیشه در حال دگرگونی است اما به رغم همهی این تغییرات، خود ما فرقی با اجداد اولیهمان نداریم؛ کماکان در همهی شغلها و اتاقهای کار دنبال پیدا کردن نقشمان در غار زندگی هستیم.»
این کتاب را در واقع میتوان یک دفتر کار مجازی دانست. دفتر کاری که در آن جمعی از بااستعدادترین نویسندگان و هنرمندان دور هم جمع شدهاند و هر یک به نحوی به این سوال پاسخ دادهاند که معنای سر کار رفتن در دنیای امروز چیست؟
هر یک از نویسندگان جستارهای این کتاب، افرادی هستند که در حوزهی کاری خود داستانها و روایتهای زیادی برای گفتن دارند. موسسهی بینالمللی زیراکس نیز، گردآوری و انتشار این جستارها را برعهده گرفته است.
این کتاب با ترجمهی کیوان سررشته و توسط نشر اطراف راهی بازار شده و با استقبال خوبی از سوی علاقهمندان روبرو شده است.