جلسات ارزیابی پروژههای پایانی مهارتآموزان گروه طراحیوب با ارائه ۱۶ نفر از مهارتآموزان و با حضور اعضای کاریار به صورت آنلاین برگزار شد. در دو جلسه ارائه که به ترتیب در روز پنجشنبه ۱۶ بهمن و یکشنبه ۲۶ بهمن برگزار شد، مهارتآموزان پروژههای پایان دوره خود را ارائه داده و از تاثیر کاریار بر روند تحصیلی و حرفهای خود صحبت کردند.
این جلسه با سخنرانی دکتر محمد حسین بنیاسدی رئیس هیات مدیره کاریار شروع شد. دکتر بنیاسدی با اشاره به رو به پایان بودن اولین دوره آموزشی کاریار گفت: این اولین تجربه کاریار در برگزاری دورههای آموزشی است و ما به دنبال این بودیم که بتوانیم مهارتآموزانی را پرورش بدهیم که بازار کار به دنبال آنها باشد و در این مسیر نیازمند بازخورد و نظرات مهارتآموزانی هستیم که در اولین دوره شرکت کردهاند و با نظرات خود میتوانند به ما کمک کنند که در کار خود پیشرفت بیشتری داشته باشیم. هدف ما این نیست که مهارتآموزان در کاریار فقط آموزش ببینند، بلکه به دنبال ایجاد یک رابطه مستمر بین مهارتآموزان و کاریار هستیم. همچنین ما همانقدر که بر برگزاری دورههای آموزشی معمول و تخصصی تاکید داریم، روی مهارتهای ارتباطی و نرم هم تاکید می کنیم و از نظر ما مهم است که مهارتآموزان بتوانند در محیط کار در کنار همکاران خود به خوبی کار کنند و قادر به گفتگو و حل مساله باشند.همچنین چون در برنامهنویسی بخش بزرگی از منابع و ادبیات تخصصی به زبان انگلیسی است، با آموزش زبان انگلیسی انتظار داریم مهارتآموزان بتوانند به منابع تخصصی رشته خود دسترسی داشته باشند. ما امیدواریم شما بتوانید در حوزه مورد علاقه خود مشغول به کار شوید و در آینده خود شما جزو همراهان و استادان کاریار باشید و کمک کنید این مسیر ادامه پیدا کند.
در ادامهی جلسات ۱۶ نفر از مهارتآموزان طراحیوب، «فرجادباباپور»، «احمدرضا عبدالهی»، «بهزاد بهنام»، «سارینا سادات مویدی»، «سمیه قربانی»، «مریم بابازاده»، «ملیکا کریمی» و «سهند کریمنژاد» «محمد محیط»، «فاطمه خاجه»، «سارا آهنی جان»، «پریسا رستم خانی»،«مجتبی یعقوب پور»،«محدثه نفر»،«پریسا رحمتی نیا» و «خدیجه جهانبخش»پروژههای پایان دوره خود را ارائه دادند و همچنین از تجربه خود در مسیر آموزش و از چالشهایی که بر سر راه انجام پروژه خود داشتند گفتند. شیوه ارائه و توان تخصصی مهارتآموزان در انجام پروژه پایانی به حدی بود که بارها مهارتآموزان مورد تشویق حاضرین قرار گرفتند.
بعد از ارائهها، داوران جلسه، محسن خدادای، هما فکری و امیرحسین کیانی با تحسین سختکوشی مهارت آموزان در مسیر آموزش، پرسشهایی درباره پروژههای آنها و چالشهای اجرای پروژه داشتند، طرح کردند که مهارتآموزان پاسخ دادند. در نهایت همچنین همه اعضای شرکت کننده در این جلسه به ارائه حاضران رای دادند.
در این جلسه ، خانم فیروزه صابر و دکتر فرشید اردوانی اعضا هیات مدیره کاریار و دکتر یحی تابش مشاور هیات مدیره کاریار صحبت کردند. در صحبتها ضمن تشکر از مهارتآموزان و تحسین پیشرفت آنان، کاریار را یک خانواده توصیف شد. همچنین اشاره شد که هدف کاریار پرورش مهارتآموزانی است که بتواند مشاغل مناسب خود را داشته باشند و در این مسیر مهارتآموزان چون مشاوران کاریار باید همه چیز را مد نظر داشته باشند و با ارزیابی مسیری که برای آنها ترسیم شده، نکاتی را به ما برای ارتقای کاریار ارائه بدهند. همچنین ابراز امیدواری شد که مهارت آموزان امروز کاریار بتوانند در این مسیر به عنوان همکاران داوطلب در آینده در کنار کاریار باشند و با کمک آنها بتوانیم در سال ۱۴۰۰ مهارتآموزان بیشتری را آموزش بدهیم و با آموزش نیروهای متخصص خلاهای شرکتهای بزرگ در جذب نیرو را مرتفع کنیم.
جلسات ارائه مهارتآموزان برنامهنویسی مقدماتی و پایتون در هفتههای آینده برگزار خواهد شد. مهارتآموزانی که معیارهای مورد نظر کاریار را کسب کنند، به دورههای آموزشی پیشرفته وارد خواهند شد.
بهمن ۱۶, ۱۳۹۹